maanantai 2. huhtikuuta 2012

Valkosuklaakakku


      Tällaisen suklaa unelman tein ystävälleni joka pitää suklaasta todella paljon.


Suklaa koristeet on tehty sulatetusta suklaasta leivinpaperille. Kovettumisen jälkeen helppo siirtää kakun päälle. Munat on valmiita suklaamunia.


Valkosuklaakakku

Pohja:
300g Digestive keksejä
100g Voita

Täyte:
4 1/2 dl kuohukermaa
300g valkosuklaata

Murskaa keksit monitoimikoneessa ja lisää sulatettu voi. Painele pohja irtopohjavuokaan.
Sulata suklaa vesihauteessa ja anna jäähtyä. Vatkaa kerma vaahdoksia ja lisää sulatettu suklaa vaahtoon. Kaada pohjan päälle ja anna hyytyä vähintään 3h, mielellään yön yli.
Irrota kakku irtopohjavuuasta ja koristele mieleiseksi. Kakun kanssa sopii hedelmasose esim.mangosose tms loistavasti.

Maukasta pääsiäistä!

-pauliina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti