torstai 19. toukokuuta 2011

Puutarhaunelmia!

 Mansikkamaan perustin muurikivien päälle. Hyvin on viihtyneet siinä ja satoa tulee mukavasti pikkupoikien napsittavaksi :) Aina ohimennessään käyvät tarkistamassa onko uusia kypsynyt :)
 Kovasta talvesta kärsinyt japanin kirsikkapuu oltiin jo poistamassa pihastamme, mutta leikkauksen jälkeen lähti uuteen kasvuun entistä tuuheampana. Puu oli viime syksynä n.3 metrinen, mutta latva osa sai kipeää talvesta ja lyhensin puolella pituutta, joten on nyt n.puolitoistametrinen. Ensi talveksi pitää miettiä kunnon suojaus.
Heinäkuulla ruusupapu yltä jo heinäseipää latvuksiin asti. Heinäseipäistä on moneksi :)Tässä muutama kuva puutarhastamme. Uurastuksesta nautitaan tänä kesänä ja vain jotain pientä piiperrystä ehkä harrastetaan. Välillä pitää osata nauttiakin tekemästään työstä! Leppoisia ja aurinkoisia puutarhailmoja toivottelee, pauliina.Suihkulähteeksi valitsimme monimuoitoisen altaan. Kasvit olivat kuvan ottohetkellä vasta istutettuja. Nyt ne jo täyttävät altaan reunan lähes kokonaan. Kohta varmaan pitää siirtää niitä jonnekin :)


 Puusta on moneksi! Kodalla ja sen terassilla käymme aina "lomailemassa" ja se on meidän kesämökkimme. Kiva välillä lähteä kotoonta jonnekin :)


Luonnon kivet tuovat puutarhaan ja pihaan pehmeyttä ja luonnollisuutta. 


Rautatieomenapuu selvisi ensimmäisestä talvestaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti