maanantai 28. lokakuuta 2013

Terveisin Pauliinalta!

Blogi on elänyt omillaan pitkän aikaa. Pieniä piiperryksiä on välillä tullut tänne laiteltua. Aika ei tällä hetkellä meinaa riittää tämän blogin pitämiseen, sisustus ja leivonta on edelleen elämässä mukana, mutta vuorokaudessa tunteja liian vähän.
Olen alkanut opiskella työn ja perheen ohella.. Se toivottavasti selittää miksi tämän blogin pito on vähän vähäistä.
 
Päijät-hämeessä on satanut jo ensilumi, vaikkakin se nyt jo on sulanut, ajatukset ovat silti kovin jouluisia...Pihalla lehdet lentää ja sisällä takassa palaa tuli, jalassa villasukat, sytyttelen kynttilöitä ja nautin kupin glögiä.

Valoja on tullut jo pihan puihin laiteltua ja kynttilöitä poltan aina kun kotona olen. Tänä jouluna en luultavasti ehdi paljon askarrella, mutta jouluisia tunnelma kuvia lupaan tänne laitella.
Tv:stä on alkamassa uusi sisustus ohjelma, kauniit kodit. Mielenkiinnolla odotan millaisia koteja siellä on, varmaan ihania!

Tällaisia ajatuksia syksyyn ja pikkuisen ajatus harhailee jo joulussakin...


-pauliina

1 kommentti:

  1. Olipas kiva kirjotus. Tiedän ajanpuutteen kun opiskelee työn ohella ja vielä pitäisi kotiakin hoitaa. Teet vaan omassa tahdissasi tätä :)
    Illan sisustusohjelmassa on yhden lukemani blogistin koti. Jos kiinnostuit, osoite kyseiseen blogiin ja kotiin on: http://valkoinenpuutalokoti.blogspot.fi/2013/10/maanantaita-telkkarissa-meidan.html
    Hyvää syksyn jatkoa sinulle!

    VastaaPoista