tiistai 7. joulukuuta 2010

Tryffelikakku

  • Tryffelikakku



  • 2,5dl vehnäjauhoja

  • 2 rkl  kaakaojauhetta

  • 2 tl leivinjauhetta

  • 1 tl vanilliinisokeria

  • 2 kpl kananmunaa

  • 1,5 dl fariinisokeria

  • 1 dl maitoa kädenlämpöisenä

  • 100 g voita sulatettuna 

  • 150g tryffelimurua


  • Kuivat aineet sekoitetaan ensin kulhoon tryffelimurun kanssa.
    Vaahdota munat ja fariinisokeri. Lisää kuivien aineiden joukkoon vuorotellen maidon ja voin kanssa muna fariinisokeriseos. Sekoittele varovasti taikinaksi.
    Paista 175 asteisessa uunissa n.40min. Saa jäädä hieman kosteaksi. Silikonivuokassa paistoaika on hieman lyhempi. Tämä tehty silikonivuokassa.
    Tällä kertaa laitoin koristeeksi vain tomusokeria. Kakku on kiva koristella myös sulatetulla valkosuklaalla. Nam!

    Ei kommentteja:

    Lähetä kommentti