torstai 23. joulukuuta 2010

Rahkajäädyke

Rahkajäädyke

2prk valkosuklaa lime rahkaa
1 prk kuohukermaa
suklaarouhetta
sokeria
vaniljasokeria
piparimurua
After Eight nappeja

Rahka ja vaahdotettu kerma sekoitetaan sekaisin ja suklaa ja piparimurut lisätään sekaan sekä sokerit. Paparimurua voi laittaa myös välikerrokseen jos haluaa. Vuuan pohjalle after eight suklaapalat ja rahkaseosta päälle, kaikki jos piparimurut ovat joukossa. Tai puolet rahkaseosta suklaapalojen päälle ja piparimurua sen päälle ja loput rahkaseokset päälle.
Jäädytetään pakkasessa n.4 tuntia mutta mieluiten seuraavaan päivään. Helppo tehdä valmiiksi pakkaseen jo muutama päivä ennen juhlia. Maistuu suklaa ja kinuskikastikkeen kanssa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti