maanantai 12. maaliskuuta 2012

Sitruuna-hyydykekakku


Tähän kakkuun tein sokerimassasta narsisseja. Vuokana on gerbera reunavuoka, jonka avulla kakun voi tehdä suoraan tarjoilualustalle. (Vuokaa myy ainakin confetti.fi)


Sitruuna-hyydykekakku


Pohja:
Kaurakeksejä
voita

Täyte:
Kermaa 5dl vaahdotettuna
Valmista kakkuhyydykejauhetta
(confetista, sitruunan makuista)

Kiille:
Valmista sitruunakiisselia 6dl
3 liivatelehteä

Koristeet:
Sokerimassata tehtyjä koristeita ja karamellivärillä värjättyä kermaa sekä koristerakeita.



Murskaa keksit ja sulata voita joukkoon.
Painele vuuan pohjalle.

Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää sitruunahyydykejauhe veteen pakkauksen ohjeen mukaan ja sekoita. Yhdista kerma ja vesijauhoseos.
Kaada massa keksien päälle vuokaan.
Anna hyytyä n.3tuntia.
Valmista kiisseli pakkauksen ohjeen mukaan, itse käytin Ekströms kiisseliä. Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen ja sulata ne liotuksen jälkeen pieneen vesitilkkaan. Kaada liivateseos kiisselin joukkoon ja kaada kiisseli kakun päälle ja jatka hyydyttämistä vielä vähintään 3h, mielellään yön yli.

Koristele värjätyllä kermalla ja sokerimassa koristeilla sekä koristerakeilla tms. Itse tein sokerimassasta narsisseja kakun päälle.

Aurinkoisia kevätpäiviä,

-pauliina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti