Mustikka valkosuklaa torttu
Pohja:
1 pkt Digestiveä
150 g voita
Murskaa keksit ja sulata voi sekaan ja painele irtopohja vuuan pohjalle.
Täyte:
2prk vaniljatuorejuustoa
2dl mustikoita
4dl kuohukermaa
100g valkosuklaata rouhittuna
5 liivatelehteä
1 dl sokeria
Päälle:
Mustikoita 2dl
2dl hyytelösokeria
Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.
Vaahdota kerma ja lisää muut aineet kerman joukkoon.
Sulata liivatteet kiehuvaan pieneen vesitilkkaan. Lisää sulaneet liivatteet massan joukkoon ja kaada pohjan päälle.
Anna hyytyä ainakin 5 tuntia mieluiten seuraavaan päivään.
Seuraavana päivänä lisää mustikoita 2 dl pinnalle. Tee hyytelösokerista kiille ohjeen mukaan.
Itse laitoin 2 dl vettä kiehumaan ja kiehuvana lisäsin 1dl hyytelösokeria ja kiehautin uudelleen ja otin sivuun hieman jäähtymään ja jähmettymään. Sitten kaadetaan vain marjojen päälle.
Tuoreita mustikan varpuja koristeeksi.
Namskis!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti