torstai 28. elokuuta 2014

Kesän muistoja...

 
 
 
 
Kesä 2014
 
 

Meri tarkoittaa minulle rauhoittumista, vesi elementtinä on tärkeä ja sen äärellä on helppo päästä eroon liiallisista ajatuksista. Aivan kuten tulikin, kodalla tai nuotiolla tulta voisi katsella tuntikaupalla.
Tämä merellinen kalliokuva on Kotkan Santalahden luontopolun varrelta, meidän jokakesäinen suosikkikohde karavaanailun merkeissä, Santalahti camping. Siitä vierestä lähtee luontopolku joka vie pitkälle merelle, aurinkoisella kelillä ihana rentouttava paikka, jossa voisi kalliolla istuskella vaikka kuinka kauan. Haluaisin myös joskus nähdä syksyllä saman paikan, syksyinen merikin on ihana, syksyihminen siis!
Tässä pienet varpaat Turun rannikolla vipeltää, helteisenä kesäpäivänä!
 

 
Tämän kuvan poikani lähetti minulla kalareissultaan Haminan edustalta, tietää vissiin äidin tykkäävän merestä ja kuutamosta :)
 Varpaat vilvoittuivat kesän alkupäivänä oman altaan reunalla, seuraten lasten vesileikkejä kahvikupin ääressä.
 
Kesän ensimmäiset mansikat pääsivät tuorejuustokakun päälle komeilemaan!

 
 
Tämän kalliokuva myös Kotkasta....

 
Näitä kiviportaita pitkin pääsee osan Santalahden luontoreittiä, lapsista nämä ovat metsänpeikon portaat kellariin...hmmm...
 
 
 
Tässä lankkupoydän tekoa savon maisemista, (itikat eivät nävy kuvassa..)!
 

Tulipa Sonkajärven vesistä rapujakin, ihanat juhlat pidimme ja ihastelimme järven antimia.


 
Pionit kukkivat pihassani ensimmäistä kertaa.
 
 

Tuoreita kirsikoita ja suklaa täytekakkua, namskis!


Kesäloma päättyi ja arkinen aherrus alkoi! Tässä kuvassa ilta-aurinko Turun saaristossa. Kesä oli mitä parhain ja nyt repussa on muistoja tästä kesästä paljon!
Eniten olen kuitenkin syksy ihmisiä, kynttilät ja hämäryys elokuun iltoina johdattaa syksyn tunnelmiin, niissä jo ollaan...

Tunnelmallista syksyä lukijoilleni,

-pauliina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti